+389 78 391 378 contact@javen.mk

Јавен Градба

Информации за сите нови градби и станови во Македонија

Најдете го Вашето идеално место за живеење

Сакате да купите нов стан, да се преселите на друго место, или пак сакате да инвестирате во купување на недвижнини?
Јавен Градба може да Ви помогне во тоа.
Сите информации за нови градби во цела земја на едно место.

Javen Gradba

Пребарувајте ги новите згради и достапните станови во сите општини, како и нови деловени простори

Најдете го совршеното место за живеење за Вас и Вашето семејство

javengradba

Сите информации на едно место: големина на станови, локација, цена по квадрат, изведувач и контакт информации

ЗА НАС

Јавен Градба е единствена веб апликација која нуди информации за сите новоизградени згради во нашата земја.

           Одлуката за купување на нов стан или деловен простор е една од најважните одлуки за која треба да се има голем број на податоци и тоа: големина на стан, број на соби, локација на зграда, вредност на станбен квадрат, предности за локацијата каде се наоѓа зградата, изведувач на зградата, како и други информации поврзани со новоизградениот објект.

             Во Јавен Градба може да ги најдете сите овие информации за новите згради од различни изведувачи во сите градови од Македонија.

             Пребарувачите во оваа апликација ќе имаат можност да ги прегледуваат сите нови градби односно станови и тоа со сите информации за изведувачот на зградата и контакти, но и информации за достапните станови за продажба и тоа: локација на зградата, слики од зградата, планови од становите, големина на становите, цена по квадрат, останати важни карактеристики на становите, докумeнтација итн. Тука ќе најдете и информации за деловните простории кои се дел од новите згради.

Преку оваа апликација ќе се овозможи поголема прегледност и достапност  на информации за новите згради и станови. Воедно, ќе се овозможи и поголема сигурност и транспарентност за купувачите во однос на достапните опции за купување на нови станови.

Сите пребарувачи кои се заинтересирани за купување на нови станови ќе може многу лесно и брзо да ги добијат сите потребни информации, на многу лесен и едноставен начин. Целта на Јавен Градба е да Ви помогне  да го најдете Вашето најсоодветно место за живеење преку брзо и лесно добивање на бараните податоци.

Градежни Фирми

Јавен Градба

Контакт

  • Јавен Адвертајзинг Дооел Битола
  • +389 78-391-978
  • contact@javen.mk
Close Menu